Vámpírakadémia:D

MENÜ

Morák.

Lissa Dragomir
Natalie Dashkov
Victor Dashkov
Robert Doru
Adrian Ivashkov
Tatiana Ivashkov
Christian Ozera
Mia Rinaldi

Dhampirok.

Mason Ashford
Dimitrij Belinkov
Rosemarie Hathaway
Janine Hathaway
Eddie Castile

Alkimisták.

Sydney Sage

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rose Hathaway.

______________________

 

Teljes neve: Rosemarie Hathaway


Született: Március végén


Becenevei: Rose (mindenki így hívja) Roza (Dmitrij adta neki ezt a nevet, ez oroszul a Rose) Kicsi dampyr (Adrian adta neki)

 

Legjobb barátnője: Vaszilisza Dragomir (Lissa)

 

Családja: Janine Hathaway (anya) Skót származású híres testőr. Ibrahim Mazur (apa) Mora üzletember. Féltestvérei az apja felől lehetnek.

 

Iskolái: Szent Vlagyimir, Portlandben (amíg szökésben voltak Lissával) egy középsikola.

 

Története:

 

Mikor Rose megszületett, az anyja a Szt. Vlagyimirban hagyta, hogy ott neveljék tovább, ő pedig visszament testőrködni. Öt évesen ismerte meg Lissát, amikor a tanár egy órán párba állította őket, és mikor azt kérte tőlük, hogy betűzzék le a nem egyszerű nevüket, Rose hozzávágott a tanárhoz egy könyvet, és rasszista gazembernek nevezte. Lissával azóta elválaszthatatlanok.

 

Egy autóbalesetben Lissa szülei, bátyja, és Rose is meghalt. De Lissa Roset tudat alatt visszahozta az élők közé. Azóta Rose és Lissa között egy kötelék van, amin keresztül Rose tudja, mikor van Lissa bajban, és látni is tudja a Világot, Lissa szemén keresztül. Rose azóta "Árnyékcsókolta".

Képességei: Lissán át tud nézni, tudja, ha baj van vele, Látja a holtakat, meg tudja őket idézni, megérzi, ha egy striga van a közelben.

 

Szerelme: Dmitrij Belikov, Adrian Ivashkov ( De Rosenak mindig is Dmitrij volt az első, és Adriánt nem szereti annyira.)

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Lissa Dragomir.

_____________________

 

Teljes neve: Vasilisa Dragomir

 

Született: Nyár végén

 

Becenevei: Lissa, Liss, Vasilisa

 

Legjobb barátnője: Rose Hathaway

 

Családja: Apja, Eric Dragomir,  bátyja Andrej Dragomir,  anyja neve...?

 

Iskolái: Szt. Vlagyimir, Portlandben egy középiskola

 

Története:

 

Mikor öt éves volt, találkozott Rosezal, és azóta legjobb barátok. Mikor az autóbalesetben meghaltak a szülei, és a bátyja, Roset visszahozta, így hozva létre egy köteléket köztük.

 

Képességei: Lissa lélekmágus. Lélekmágusból nagyon kevés van, a lányok csak Adrián Ivashkovról, Sonja Karpról, Robert Doruról, Okszána(akivel Rose Oroszországban találkozott) és Avery Lazarról tudnak. Sonja Karp strigává változott, mert nem bírta már el a lélek fájdalmát. Robert Doru régebben visszahozott egy strigát az életbe, Okszána pedig már tudja, hogy, hogyan lehet a lélek sötétségét "kigyógyítani". Avery pedig mikor Lissát akarta arra kényszeríteni, hogy őrült dolgokat tegyen, Rose és Okszána(Lissa fejében) a két kötelékpárját (az öccsét, és a testőrét) "kisütötték", így

Avery megőrült, és diliházba került.


Szerelme: Christian Ozera

 

 

 

 


 


  

Menü

Szavazás

Melyik rész tetszett neked a legjobban? :)
Vámpírakadémia 1.
Vámpírakadémia 2. Dermesztő ölelés
Vámpírakadémia 3. A halál csókja
Vámpírakadémia 4. Véreskü
Vámpírakadémia 5. Örök kötelék
Asztali nézet